Realisaties

Winter en zomer genieten van je zwemvijver

‘s Zomers heerlijk ronddobberen op het water, genieten van een cocktail in het gezelschap van een goed boek, of heerlijk ravotten met de kinderen in je eigen zwemvijver en ‘s winters elke ochtend een frisse winterduik nemen of eenvoudig genieten van jouw natuurlijke zwemvijver in een prachtig sneeuwlandschap. Van een zwemvijver geniet je het hele jaar door.

Onderhoud

Hoewel een zwemvijver voor het grootste deel zelf instaat voor de filtering van het water, moet het uiteraard ook onderhouden worden. Afhankelijk van het type zwemvijver waar je voor koos zal dit gaan van de verzorging van de waterplanten, het gebruik van een skimmer voor extra helder water, het tijdig voorkomen van algen door ervoor te zorgen dat de waterhardheid hoog genoeg is en, bij een biopool, het jaarlijks onderhouden van het bijkomend waterzuiveringssysteem.

In feite draait alles erom om het biologisch evenwicht in je zwemvijver zo goed mogelijk te bewaren. Zo blijft jouw vijver steeds helder en gezond, zonder dat je er al teveel werk aan hebt.

Kwaliteit en vakmanschap

Bij J.B. zwemvijvers ben je verzekerd van een klantvriendelijke aanpak waar we luisteren naar jouw wensen en samen de diverse mogelijkheden bespreken. We staan je bij met raad en daad en tekenen in samenspraak met jou de plannen voor jouw droomzwemvijver voor je uit. Wij stappen mee in jouw verhaal en zetten je ideeën om tot een afgewerkt project waar je jarenlang plezier van zult hebben.